ENKEL PROMOTIES
FILTERS Barometers:
Sluit opties

Merk
Innovacelli Barometer  IN708.655
LOADING ZOOM
Innovacelli Barometer  IN708.655
Innovacelli Barometer  IN708.655
Innovacelli Barometer  IN708.655

share:

Barometers Innovacelli Barometer IN708.655

 

 

Product informatie

Barometer met thermometer.

Het frame bestaat uit twee gezandstraalde glasplaten.  Deze prachtige Innovacelli Barometer is een aanwinst voor elk interieur.  Deze Innovacelli Barometer heeft een  mat chrome afwerking met de nieuwe techniek, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kwik.  Aan de linkerzijde bevindt zich een 65 cm lange duidelijke thermometer, die perfect de kamertemperatuur aangeeft.

Het frame bestaat uit gezandstraalde glasplaten.  De basisglasplaat, met een dikte van 12 mm onderstreept de kwaliteit van het product. De transparante wijzerplaat bevat de wijzerplaat die met zwarte zeefdruk is aangebracht.

Deze gezandstraalde glazen Innovacelli Barometer valt uitermate in de smaak bij een breed publiek. De stijl past perfect in elk modern of design interieur, maar kan ook gecombineerd worden met een klassieker interieur.  Een aanwinst voor elke woonruimte of kantoor.

Afmetingen : 970mm x 160mm x 130mm

De Innovacelli barometer is een barometer die in 2010 op de markt is gebracht. Bij dit type barometer wordt er geen gebruik gemaakt van Kwik, maar van vacuum trommels die reageren op luchtdrukveranderingen. Dit maakt het type barometer meer passend voor deze tijd en bovendien erg duurzaam en accuraat. Deze speciale barometers sluiten dan ook aan bij deze tijden van ecologische bewustwording, nauwkeurigheid en duurzaamheid.

-3 jaar garantie

 

€ 895.00 incl BTW
U kan dit product max. 1x bestellen.

TOEVOEGEN
Merk
DINGENS BAROMETERS & CLOCKS
2024 Juwelier Moens. Webshop by KMOSites