ENKEL PROMOTIES
FILTERS Barometers:
Sluit opties

Merk
Innovacelli Barometer  IN707.551
LOADING ZOOM
Innovacelli Barometer  IN707.551
Innovacelli Barometer  IN707.551
Innovacelli Barometer  IN707.551
Innovacelli Barometer  IN707.551
Innovacelli Barometer  IN707.551

share:

Barometers Innovacelli Barometer IN707.551

Product informatie

Innovacelli Barometer met hoogteijking, thermometer en haarhygrometer.  

Het frame bestaat uit twee transparante glasplaten.  De basisglasplaat is facetgeslepen en geeft bij lichtinval een prachtig prisma-effect.  De transparante wijzerplaat bevat de wijzerplaat die met zwarte zeefdruk is aangebracht.

Deze Innovacelli Barometer heeft een chrome afwerking met de nieuwe techniek, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kwik. Aan de linkerzijde bevindt zich een 65 cm lange duidelijke thermometer, die perfect de kamertemperatuur aangeeft.

Bovenaan bevindt zich een haarhygrometer, die u de luchtvochtigheid van de ruimte aangeeft.  Een correct luchtvochtigheid is belangrijk voor de gezondheid.  Een ideale luchtvochtigheid bevindt zich tussen 50 en 70 %.

De gebruikte vloeistoffen zijn blauw, maar er is op speciale aanvraag ook rood of zwart mogelijk.

Deze transparant glazen Innovacelli Barometer valt uitermate in de smaak bij een breed publiek. De stijl past perfect in elk modern of design interieur, maar kan ook gecombineerd worden met een klassieker interieur.  Een aanwinst voor elke woonruimte of kantoor.  Voor deze Innovacelli Barometer met transparant glas, is een lichte achtergrond gewenst.  Indien dat niet het geval is, kan een gezandstraalde versie wellicht een betere keuze zijn.


Afmetingen : 1140mm x 190mm x 130mm

De Innovacelli barometer is een barometer die in 2010 op de markt is gebracht. Bij dit type barometer wordt er geen gebruik gemaakt van Kwik, maar van vacuum trommels die reageren op luchtdrukveranderingen. Dit maakt het type barometer meer passend voor deze tijd en bovendien erg duurzaam en accuraat. Deze speciale barometers sluiten dan ook aan bij deze tijden van ecologische bewustwording, nauwkeurigheid en duurzaamheid.

-3 jaar garantie


€ 1130.00 incl BTW
U kan dit product max. 1x bestellen.

TOEVOEGEN
Doelgroep
Dames
Doelgroep
Heren
Doelgroep
Unisex
Merk
DINGENS BAROMETERS & CLOCKS
2023 Juwelier Moens. Webshop by KMOSites